Saturday, August 05, 2006

 

Treballem, treballem, que el blog uploadarem

daniLa-la-la-la-la... en dani es lleva feliç, avui, per fí, camps de treball. Retrobbada amb els de Pàskua, uns dies amb alguns dels amics de més confiança (llegeixi's net, seli, marta, biby, pere), tota una aventura, i per fí, 9 dies lluny de casa, quan les coses semblaven que anaven a rebentar (cual cinquè metacarpià de la mà dreta de jo), un descans per destibar la corda.

Total, que arribo jo tan feliç a les 8:40 a la porta principal del cole i espero 25 minuts, ni un fucking corobert, ni un monitor. Decideixo mirar a l'altra banda. Hi són tots, sense monitors. Les primeres suquillades dels camps (o no hi ha tant de suc com sembla??)

-Corobertimmaculada anàrquics altre cop.
-Jojojo, els monis ens han deixat plantats!!

Arriben Uri i Ausiàs, l'autocar també, hi ha els de Mataró (Justo, patu, robert i Maltas).

Bla,bla,bla, la Net, el Seli, l'Alba i jo anem xerrant durant el trajecte, ens anem posant al dia, pugem una muntanya, plou i la hem de baixar a peu.

"Deixa de ploure"... sortim... COMENÇA A GRANIZAR!!!! anem a bon pas fins unes roques, aixi en plan que ens protegeixen... però no serveix de res. Quan para, el Pepuri es veu obligat a posar-se una samarreta del barça, ell que és de l'Espanyol.

Fem dalt de la muntanya la primera dinàmica, escribim en un paper una sèrie de coses (una dinàmica molt guai). Peli preferida, cançó preferida, Llibre preferit, esport, Amic, nickname,Plat preferit i Activitat de corobert preferit.

Respostes molt interessants. Arribem a la casa, el meu mòbil és mort.

tatatxaaaan!! ara segueix la Net!!! MUAJAJA segon dia, comencem a fer coses de veritat, en Dani i jo fem picina, matem abelles però és la cosa més aburrida del món, estem cansats!!11 la gent torna més feliç d'altres activitats com feixes o camins!!!! Dia en que la gent de cuina és explotada!! jajajaj per la tarda fem una descoberta del poble (pfu) i a la nit jocs que van fer els de sannttss!!!!

Bueno, us deixo amb el segón dia, espero que continueu explicant els altres dies; us explico com, es com si anessiu a fer una entrada nova, pero et poses a editar entradas i cliques a editar aquesta d'aquí!! després apretes a publicar entrada! Sinó sempre podeu escriure el dia i enviarnos-ho a en dani o a mi! molts petons!!! (sisplau, deixeu això al final, o no ho borreu!!!!!)
petonss!! als coments ja us posaré coses del plan sensacions i això, fem primer una crònica wai? que us sembla!!??

Comments:
[teta caca culo pedo]

k diverit, ningú se n'adonarà!! jjaaj





AnitA
 
jo sí eh!
maleducada!!!

haahahah
petonets

jordi
 
Wai que el camp de treball comenci a figurar al nostre blog!!!
Jo ja he fet els deures... Petita cronica al meu space i TOTES les fotos enviades a l'adreça de Gmail!!! D'aquí poc seran també a l'space!
Ara marxo uns dies, espero que en tornant estigui tota la crònica acabada!
1 abraçada a tots!!!

PD: seguiré visitant el blog, obviament!!!
 
Per que esta de vacances, aixo?


kuan torni ja fare algo per aki..

dani
 
Vaig trobar aquest missatge el dia d'avui, mentre que a l'oficina de gran utilitat va enviar l'enllaç a mi mateix i el més probable és un marcador quan a casa
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?