Sunday, May 14, 2006

 

4t Món

Bones gent!
Avui no hem dit qui escriuria el resum de la reunió.. i veient que alguns de vosaltres esteu estudiant, i per introduir nous escriptors al blog del grup (ja us podrieu estirar la resta...!!!) doncs jo deixaré el meu resum.
Avui en Xavi Barquet ens ha vingut a donar testimoni del seu voluntariat a la Fundació Arrels (www.fundacióarrels.org). És una fundació destinada a ACOMPANYAR persones que es troben en situació sense llar. Primer hem vist un vídeo amb diferents reportatges del centre, i després, en Xavi ens ha explicat que forma part dels equips de carrer i, juntament amb una companya, segueixen una ruta per l'Eixample esquerra i Gràcia, tot aturant-seamb els sense sostre, que ja coneixen de cada setmana, i dedicar-los una estona, a regalar-los part del seu temps. Els ofereixen també la possibilitat, si així ho desitgen, de passar pel centre, on re-estableixen relacions amb altre gent. És una oportunitat per compartir i deixar, per uns instants, la solitud que constantment els acompanya al carrer.
Hem intentat comprendre, mitjançant una petita i senzilla dinàmica, com es pot arribar a aquesta situació, i hem vist que no és culpa seva... "tan sols" se'ls trenca aquesta teranyina de la vida, una construcció tan complexa, però que només s'aguanta per 4 fils.

En acabat, hem anat a l'oratori i hem escoltat una cançó, coneguda per alguns de nosaltres que vam ser a Pasqua, de Brotes de Olivo, Aleluya de la tierra, (que si voleu podeu trobar pitjant a sobre del nom de la cançó). Una cançó que a mi personalment m'ha evocat records, sensacions, moments i persones molt especials...
Finalment hem repartit una petita eina per actuar, un full que recull centres on poder regalar part del nostre temps aquest estiu amb aquells qui més ho necessiten, i en els que podrem participar malgrat no tenir 18 anys ni títol d'animadors... ni tantes pegues que ens poden posar a altres llocs.
Doncs això ha estat la reunió d'avui... als meus ulls és clar! Ara us toca a vosaltres donar-li la vostra pinzellada de color!
Petonets i Abraçades!

Uri

Comments:
el meu cervellet d moskit ha viatjat fins a pasqua durant l'estona de la canço... mhe quedat mig adormida pero esq en realitat estava totalment ficada dins d pasqua com si estigues allà encara.. quan el Jordi ha començat a parlar després de la canço he fet com un bot (espero q no mageu vist) que m'ha fet tornar a l'oratori. mai m'havia pasat aixo.. tan tan!

mersi per posar la cançooo!!

i res que ha estat be la reunioo! coneixia algu d arrels ja :P

vinga ens veiemmmM!

.maria.
 
haig de dir que aquesta cançó m'ancanta.

el que lucha mata u muere, desespera y enloquece, y otros son espectadores, no lo sienteen!

per cert, porto tota la tarda cantant una cançó: paskua es pa'ti, pa ke la disfrutes pa'ke temociones, pa ketalimenten bien los korazones, para ken tu vida no le falte nunca la ilusión.

I és que cada dia és més certa, aquesta cançó.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?