Sunday, March 19, 2006

 

Llinars

Baixa asistència i elevat grau de diversióhan estat, sota el meu criteri, els factors que han fet que l'IDS ambiental en aquesta sortida fós extremadament elevat.

L'expedició, fonamentada en Anna (net), Lluna, Carla, marta (R), Berta, Maria (S) i Daniel (el guai i servidor), i recolzada, alhora que guiada, per l'Uri i la Miriam, va reunir-se mitja hora més tard del pactat (per culpa dels organitzadors). Cal dir que el temps "lliure" va ser passat amb Miss Aguilar (en qualitat de baixa de luxe), senyoreta Pallach i María Velázquez.

Temps ben invertit, si. la primera carcallada (riure estrepitós i tal) va ser produït pel fet que un cop la gemma havia d'agafar el Bus (l'haviem esperat 10 minuts), va dir-me que tirés en cara a l'Uri el fet que arribés tard ja que volia ella parlar amb ell. Doncs bé, un cop ella agafa el bus, tombo la cantonada i el bus arriba al pas zebra, on para. L'Uri ja era a la porta (sé que no fa gracia explicat així). Bé, després d'això anem cap a l'estació d'arc del triomf. Prou graciós, no hi ha cap tren desde allà que passi epr Llinars. nem a l'estació de Sants, esperem i esperem. senyors vestits de vaca i toro, foto.
















Bé, tren, llinars. tal. tot dins de la normalitat. dinem força bé, activitat de tarda va consistir a veure "contanct" que llun del porno (malgrat algunes vulguessin veure el segon prota com a figura sexual). després un comentari extensissim, una gran activitat.

Com va dir la Carla, en activitats així es demostra el que és corobert, no ho podria haver dit millor.





















Sopar sopa i truita, conversació extra-profitosa amb la Noe. Amb gent com ella dóna gust viure, somriure i donar petons.

Activitat teatril per la nit. espectaculars representacions com la del mòbil (si, va ser meva i una parida, ke pasha), la increïble i majestuosa representació per Uri i Maria de "culo por tu cara", i altres moments que van fer que explotés de riure (reaccions químiques, Déu, Energia... pensem-hi!).
Després, cançonetes i cançonasses, encara em costa cantar, però ja em deixaré anar ;).

Aquest mati, fred i plujeta. Un esmorzaret ben complert basat en làctics, cereals, fruita ("suc"), i embotits. Sessió futbolinera i activitat creativa tope-guai.

M'ha encantat el que m'heu escrit.

Fotos de les creacions una per una a:

http://spaces.msn.com/nocet24 a partir de... dilluns.


























Dani us estima.

Comments:
excuso la meva absencia, pero ens feia falta una sortideta n familia.
tot i que ha resultat dolorosa x mi, un piñu eskian i cop a les cervikals :(

espero poder no faltar a la seguent.

muaaaaaa
 
en molts anys d'animador, aquesta sortida ocupa un lloc ben important, ben dolç. Ha estat com menjar un croissant ple de xocolata, que et quedin els morrosplens de xocolata i que encara em pugui llepar i seguir tastant aquest dolç sabor.
Gràcies per venir i per seguir somniant.
Un petó de xocolata

Jordi
 
woooooo!! es veritat... ha estat una escursió caaaaxo de maca!!! (l)(L) reaLment m'ho he passat... puaf [si... la net de cada 3 paraules 4 son onomatopeyes i 10 son wo!] encara que no vai cantar gaire que diguem sino que vaig barrejar llagrimes amb pols... [---] pero bueno...

Nu se..., en serio... que xula ha estat... i mira que erem pokets pero... wo... era caxo de horari relentit, no se... en un moment he pensat... wo!!! som kom una familiaaaaa!! XD bueno, destaco el futbolin, gran atractiu llinerenc... i k moltes gracies a tots i a totes per ser aixi d'inoblidables!!!

la net us estimaa mooooooolttttt!!!!!!
Molts petonets i abraçadessss!!!! mmm... abrasades!

AnitA

PD: jordi, mola la teva descripcio de la sortida... mmm... croissant... mnmmmm... xukulataaaaaa que bona
PDD: añaumañimaaaa!!! XD
PDDD: kina gracies els pd, no¿?
 
jue :(
 
Bueno... dissimuladament [i bueno, encara k ho veuran 3 gats aixo...] propagandejo el granconcert k es fara el dia 25 de març!!!, basikament per si a algu li apeteix bona musiketa, aixi del pal... no se... metal, funk, algo de rock... vmaos... musika wai, al dani li agrada.!!!! XD

- Dia 25 de Març (dissapte)
- De 22:00 a 01:30 ^per poder tornar en metro i tal^
- Lloc: La Banka Rota, C/Rubio i ors 103, Cornellà
- Es pot accedir:
· Amb metro L5, parada Cornellà Centre [NO! sant ildefons]
· Amb Trambaix, parada Les Aigües
- Preu: 2, si si, heu llegit bé, només dos euros que, a més, van dirigits a un projecte de fer una escola a Dakar


Bueno, pues eso... que seria wai veure a gent wai al concert! ale, res, petons i abraçades!! i festa festa festaaaa!!!!

un woooo!!


AnitA

PD: woo... que xulo!!

PDD: me fet un blog, pero avui no hi entreu k posa el mateix k aki1! XDDDD
 
Huola!!!
que dir!!!Si que ha sigut una sortida molt guai!!! Podria destacar un moment amb cadascú de vosaltres.Una paraula, una mirada, un somriure. Als que no heu vingut Us hem trobat a faltar, clar que si!!Perque tots sabem que com diu la net són estones com aquestes les que fan que ens coneguem millor(de veritat) i que siguem com una gran familia. Q maku poder compartir coses teves sabent que et respectaran,t'acceptaran i no et jutjaran. No és gaire fàcil trobar espais així.
Ostres Dani és genial que et decidissis a venir aquest any(tampoc ets tan guai,eh??? jejejeje)
Que guay Lluna que aquest any puguis venir més i ens hagis donat la oportunitat de coneixer-t.
Jo Marta, Anita, Maria, Berta i Carla, estupendu que seguiu aqui!!!!I recordeu el lado oscuro està proper i se us vol emportar, no us deixeu!!!jajaja és per menjar-vos una mica el cap!!!!!
Molts petunets a tots!!!!
noe
 
ana aqi no fikis informaxio dl dixos cncert q em va deixar sns sortida!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?