Monday, March 27, 2006

 

Darrera reunió de trimestre

Bon dia Cor Oberts,

Doncs ahir ens vam reunir cap a els 17:30. Hi érem al cole abans però vam fer una mica el ronso mentre elles miraven el partit de futbol i decidien quins serien els animadors ideals pel proper any.
Vam començar la reunió repartint les instruccions de les inscripcions i la inscripció de Pasqua. Ja ens fem una mica grans. Així que ens hem d'encarregar d'omplir-la, de pagar-la a la Caixa, etc. QUan ho tingueu tot ho podeu enviar per mai, fax, o donar-li a l'Uri. Si algú no té la inscripció que ens ho digui. Data límit: 5 d'abril. I aquest cop va en sèrio.
Després vam repartir la tramesa de Pasqua. Vam reflexionar primer sobre quins són els problemes que tenim i com els podem solucionar. Ens vam adonar que per alguns la majoria de problemes els podem solucionar nosaltres mateixos, mentre que altres, com la Tere, la majoria de problemes els havien de solucionar els altres. Per tots nosaltres, els tipus d'obstacles que ens posa la vida ara mateix, no són urgents i són més aviat solucionables.
Després vam contestar-nos preguntes sobre llibres o pelis que ens compliquen la vida, persones que es compliquen la vida... Va estar força b i vam descobrir coses molt interessants.

Avisos:

- Dissabte matí: Fires solidàries. Els del cole ja sabeu de què va. Cal estar a les 9 del matí a l'escola. Els CorII organitzarem una parada. Sabem que els diners van a un projecte solidari, així que el fet de pagar inscripció és consciència personal. COnfirmeu els que vindreu, si us plau.

- Dissabte tarda/nit-Diumenge tarda: Trobada de QUaresma. A l'escola de Sants. Ens trobarem a les 7:30 a la Immaculada. Inscripció 12€. Cal que porteu el següent paperet signat:
-- ---------------"---------------------"--------------------"---------------

Jo (nom del pare/mare) ................................................................................... amb DNI ............................................................... autoritzo el meu fill/a ............................................................................. a participar a la trobada de Quaresma de Cor Obert 3 i 4 a Barcelona els dies 4 i 5 de març de 2006.
Entregueu aquesta inscripció a l’animador/a. à El preu de la sortida són 12 euros (quota solidària).
Signatura del pare/mare Signatura del/a Cor Obert




___________________________________________________
Crec que no hi ha més avisos. COm sempre intenteu que se n'assabenti tothom, sobretot els de 2n, que malgrat estar desapareguts crec que encara no estan perduts

Petonets

Jordi

Comments:
Essent jo fidel postejadora aviso: eh, wai, mola! [Xd] i a part del missatge central dues cosetes!:
1, claro que vengo a la escursion
2, eh! que vinc a les firetes i segurament [a no ser que no em desperti... pero ja posarem musica forta per fer-ho] vindré a les 8:30 a muntar coses que s'havien de muntar... que no sabia si podria i tal... pero casi que passo de festa... que despres estic cansada... XDD

petonets i abraçades d'una Net cansada i amb un wooo!!

AnitA
 
evidentment, vindré a les firetes i per la tarda
 
la mire no ha skrit
el dani no ha fet la seva misio
la mire no ha eskrit
 
....snif no ho posa:
posava:
firmaria com anonima, pero no sabrieu que soc jo...



maria.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?