Monday, March 06, 2006

 

Alternactiu

Ahir vam parlar de la paraula ALTERNACTIU.
Què significa per vosaltres? Deixeu volar la imaginació!

Jordi

Comments:
dooooncs... jo ho entenc (passo de fer resum, aquesta entrada és més interessant)que alternactiu és aquell qui és alternatiu a l'alternativitat (ara molt de moda).

aquell qui pensa per si sol i esdevé algú "guai", que ajuda als demés, que avantposa interessos amb criteris humans (¿cristians?) enlloc de cercar el benefici com fan els altres, els que es creuen alternatius i són (sense perdó de ser-ho) la mateixa merda.

en conclusió, algú alternactiu és algú qe és guai. realment val la pena complicar-se pels altres.


PD: una questió, amics:
faig voluntariat els divendres, ì vull fer el curs de salvament (per esdevenir un ciutadà més útil amb coneixements teòrics i pràctics sobre primers auxilis i tal, també per la pasta). m'han posat les classes de salvament els DV, creieu que haig d'acceptar les classes aquest dia, deixar córrer el títol, o cambiar el dia del voluntariat (i arriscar-me a que la mama se'm queixi de què treballo poc. en aquest cas, sabeu si hi ha molta gent a mitjans del compartir els dimarts)
 
jo crec que has de fer els cursos aquests dies xq seran pocs dies i xq ames quan lakabbis podras segir anant al cntre n?¿
parlo sns saber eh!!

dons esu
q vagin b els examens gent alternactiva jo segeixu studian :S

xcert jo crec que alternactiu vol dir que es una persona alternativa i que esta activa es a dir que ajuda i es mulla x la gent
jejeje

sintesis maria xD!
 
Bueno, aquí estem, fa molt que es va posar aquesta entrada, i he passat molts cops per veure-la i (per alteracions mentals obsessives i exàmens) no podia pensar ni notar el ritme del teclat!

Bueno, al tema! Alternactiu... paraula important. Per a mi ve a ser com una crida a l'artenativitat eh, però de veritat, no em refereixo a ser alternatiu dient: "·como soy así de alternativo voy y me compro una camiseta que cuesta un ojo o dos pero que es super alternativa y ecucho indie rock" (que no quiere decir que una persona alternativa de debó no es puegui comprar la massarra si li agrada i no escolti indie rock, k mola!), no, no em refereixo a aquesta alternativitat, em refereixo a buscar alternatives, buscar altres maneres de fer, a jugar amb les possibilitats que semblen impossibles, sacsejar molts principis establerts que, de fet, no tenen un sentit complert. Em refereixo, per exemple, al "tanto tienes, tanto vales" Buscar vies noves... explorar camins verges... ser capaç d'imaginar utopies, saber que molts et pendran per boig, ser concient que potser no acceptaran la teva posicio i, potser, que algú et rebutjarà sense coneixe't, però també que seràs realment qui vulguis ser!!!<= SERÀS! aquí ve el kit de la qüestió no es dit podràs ser, ni podries arribar a ser, no, he dit seràs, ser alternactiu imploca això, una portada a la pràctica, un actuar, no deixar les utopies que hem somniat darrere les parpelles tancades, no; intentar portar-les a terme, intentar dur la nostra alternativitat a un estat radical, sí, per mi comporta radicalitat! es un pensament molt radical decidir portar a terme els teus somnis i ilusions, sobretot sino son el que "ha de ser" ja m'enteneu... Cadascú busca la seva manera de viure la vida, la seva propia alternativitat (si tots tenim la meteixa no seriem més que una altra moda, ha de ser quelcom personal) i portarla a terme, a l'estat radical...

Ara personalment, encara estic buscant la meva alternativitat, potser vaig veient petites pistes, vaig caminant mentre busco utopies... i intento radicalitzar-me, portar-me a terme encara que sigui poc a poc i amb coses simples (com podria ser anar al compartir i "disfutant" estant allà, intentar no perdre la sensibilitat que tinc, bueno, potser una mica si que aniria bé...) I, com no, arribar a ser jo, arribar a ser alternactiva!!!


AnitA [també persona guai!]

PD: molts petonets i una abrçada ben.. guai!!!!! [mmmm... abraçada...]
PDD: ups... me ha quedado un poco largo, lo siento...
 
Bravo net!

akest post és basura pel seu tema, però...trobo que és tristet, ke només donem la opinió 3...).

Vull que a la sessió d'avui se'ns reparteixin papers i bolis i cadascú (excepte la net, la maria i jo, que podem jugar a basket) faci una reflexxió sobre això.

akesta és la introducció a la sessió sectària ke vull.

petons
 
eiii!! re-postejo [si, segueixo model dfanilístic] i... una cosa, escolta Jordi, tu que has pujat l'entrada, que vol dir alternactiu per tu?? que no ens ho has explikat!!

molts petonets i abraçades!!!!

AnitA [recordant que ha d'estudiar català i quimica perque no se sap re de re... :]

PD: algú em regala un somriure? (l'estres em pot]
 
Un somriure i un petonet :-)
Alternactiu és, per mi, ser autèntic
 
dons..ser altern actiu per mi es seu una persona amb moltes opcions, capaç de cumplir de manera activa les k son bones i deixar els mal royus
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?