Sunday, February 19, 2006

 

Reunió d'avui (19 de Febrer)

Ola a tots!

La reunió d'avui ha estat preparada per la Maria Ll, la Tresa (encara que no ha pogut assistir), jo i l'ajut de l'Uri.

Bé doncs, la Maria, l'Uri i jo em quedat a les 4 al cole per acabar de preparar la reunió. La reunió ha consistit de tres parts.

Podriem dir que la primera part ha tingut un "esclafament", ja que hem estat jugant a bàsquet (un "liqui") i despres em jugat als "bolets".
Despres de passar fred al pati jugant hem anat a la sala d'exposicions, on hem seguit fent dos activitats. La primera consistia en que, jo mateixa deia una serie d'ajectius i haviem de passar-nos la pilota segons a qui definia aquell adjectiu. I la segona activitat ha estat una reflexió sobre la vida. Aquesta acivitat consistia en que; dos persones naixien i morien a l'hora però amb vides molt diferents. La Maria representava una persona que havia viscut una vida molt bona, però que moria amb sufriment, i en canvi, jo representava una persona que havia estat vivin tota la vida amb una malaltia però a conseqüència havia mort tranquil·lament.
La finalitat de l'activitat era pensar quin tipus de vida voldriem viure i "debatir" el perquè entre nosaltres.

La segona part de la reunió ha sigut preparada pels monitors. Em compartit el silenci i hem reflexionat personalment cadascú lliurement.

I l'última part de la reunió ha estat un berenar. La Maria i jo hem preparat els bocatas de nutella, i l'Uri ha aportat uns croisanets. També hi havia Coca-Cola Ligth i Cacaolat (bajo en calorias).

PD: La pròxima reunió serà el dissabte (25 de Febrer) de les 4 fins a les 7 (aproximadament).
PD: El dissabte s'haurà de comunicar als monitors qui anirà a la Trobada de Quaresma '06.

Que vagi molt bé la semana, ens veiem!

Marta C.

Comments:
Geent.. amb les presses que tenien algunes per avabar amb tot el berenar ens hem oblidat d'un petit detall, però que proposo que fem per aquí... Què us ha semblat la reunió preparada per la Marla, la Maria i la Tere? Feu la vostra crítica, com hem fet amb la resta!
Ens veiem dissabte!
 
Quina velocitat!!!!

Jo personalment penso que és una passada que prepareu les reunions. Molt i molt guai!!!!! Al final ens treureu el càrrec d'animadors (jejejejejje). Això sí, compteu amb nosaltres sempre, eh?
Petonets
Jordi
 
sq som la otia ;)

ja veus marta q rapida eskribin jeje ^^
ns veiem dma wpaaa

i ls altres... disbtee.. ooooo.. nuse!
fm una rave party?
 
woooo!! re-alment ma encantat la reunio!!! si senyor!!
bueno, va ser una reunió feta en un moment especial de la meua vida... no se pke pero estan sent uns dies amb koses noves i potser canvis profunds!! van anar be els 10 minuts de parada...
bueno, un abrazo muy fuerte y un par de besos!!!
monitors... teniu els dies komptats MUAJAJAJAJAJJAAAA!!! [ouch... perdon XD]

AnitA [hadeandome]
 
bones!!
no se si sabeu q no vai pude nar a cor xq tik malalta, gracies a deu q no es apendicitis cm ma van di sino q gastroenteritis jejejeje. pudria ser q la reunio en cntes dl dissabte fos el divendres o l diumenge plis?
patons!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?