Monday, January 23, 2006

 

2a REUNIO COR OBERT [22-01-06]

BY: MERILLEI

bueno doncs no he pogut escriure avans xq no podia entrar al blog pero cm sempre el dani i les seves solucions ma eskrit la pg i he pogut ntar xD
bueno escriure amb totes les lletres que sino el jordi no s'entera.

i sere breu que tinc son i he d'estudiar una miqueta.

aquest diumenege vem ser-hi gairabé tots els de primer i en Lomba (de 2n) i ningú més d 2n i bueno es va mencionar l'absencia de la gent i vem estar parlarnt que ens agradaria saber com es que falteu bastants cops, pero d bon rollo, simplement saber qui vindra i qui no a les reunions i tal.. seria interesant ;)
bueno doncs el diumenege els monitors eren la carla i el dani, i primer vem fer dues prtides a matar, en les quals vai quedar ultima n la primera i penultima en la segona (uri, estem fets uns cracks) tot i que despres el nostre equip va perdre les dues.

despres vem fer una activitat que consisitia en dir quins eren els teus grans somnis a la vida i les conseqüencies que tindria el fet de cumplir aquest soni, les coses que hauries de sacrificar per complir aquests somnis, i bueno a partir d'aqui van sorgir debats, i vem veure que cadascu veu les coses a la seva manera, no n'hi ha cap de millor ni cap de pitjor sino que totes son bones i adequades per a cada persona (sino no serien els NOSTRES somnis jiji) i per enesima vegada jordi et dire que SI que veiem diferencia entre el fet de fer un voluntariat i el fet de mouret en un ambient "ric" comparant el centre compartir i pacha, i si que hi ha diferencia, i la veiem i ens indigna, pero no se quans cops ho vem dir ja ¬¬ xDDDDD ;)

mmmmm que més, res vem comentar que aquest disabte es fara un voluntariat en el que hi anirem 8 persones a un menjador, i que DIUMENGE HI HAURA REUNIO NORMAL A LES 5 DE LA TARA (17.00h) AL COLE, (MARISTES LA IMMACULADA c/valencia 370, per si us voleu deixar caure ;P) i que la reunio serà preparada per la berta i la marta (i que van dir que portarien berenar) i res més, que al mes de març i juny hi hauran uns altres voluntariats on hi aniràn els cor oberts que no hi vagin aquesta setmana. i mmmm res mes em sembla. si hi alguna cosa que m'oblidi ja la comentareu!

apaliiiiiiiiiiiii bona nit cor oberts, aqui la menda s'een va a estudiar i a mumir q esta morta i aixo que es dilluns :(

Comments:
Gràcies, crec que no t'has oblidat de res!!!
Jo no sé si podré venir el diumenge perquè tenim reunió d'animadors de tota Catalunya per preparar Trobada de QUaresma i Pasqua!!!! Guardeu berenar!!!

Petonets

Jordi
 
buueno... gracias... jejejejejej si k te olvidas de una kosa! k yo tmb preparo la reunió amb la Berta i la Marta... juu!! gggg
bueno makos, petonets!!

AnitA
 
jo crec ke... has oblidat algunes lletres.

pensava que ningú actualitzaria. mersi Maria!

per cert.

no em sembla bé l'ús de l'adjectiu "ric" per a la gent de pacha... ja que al centre compartir pots treure molt de profit, i per tant enriquir-te a tu mateix molt més que a pacha, independentment que sigui amb gent de la teva edat o no, amb possibilitat de sexe, o no, bona música, o no... etc.

realment són coses diferents, jordi.

si que hi he pensat, que és molt diferent, i potser si que ens posem màscares, però hi ha aspectes que mai canvien, encara que vagi amb els amics, seguiré tenint una moral, i uns pensaments, i si trobo a algú que requereix el meu ajut, no per la senzilla raó que estic amb els meus amics, deixaré d'ajudar a aquella persona.

a part que la moral sempre ens hauria d'acompanyar, els meus amics tenen una moral semblant, és per això que ells no ridiculitzaran la meva acció, i si ho fan, automàticament estaran demostrant que no mereixen ser els meus amics. la cosa és clara, els principis morals de cadascú són el primer.

dani
 
"breu" xD
 
Bon resum Maria! ;)
I interessant continuacuó de la reflexió... Veig que realment us va fer plantejar coses. Continuarem!
1 abraçada, i fins dissabte o diumenge
 
Carla i dani se lo toman muy en serio, considero que serán buenos monitores...
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?